UPDATE SEIZOEN 2020 – 2021

Terwijl de zomer volop in gang is, zijn wij alweer aan het nadenken over het najaar en de winter! Door het Coronavirus moeten wij ons natuurlijk ook houden aan de regels die het RIVM heeft opgesteld. Vooral het houden van anderhalve meter afstand is een lastige maatregel om rekening mee te houden tijdens onze lessen en reizen.

Lessen
SnowWorld Zoetermeer gaat vanaf woensdag 1 juli weer open, rekening houdend met de maatregelen van het RIVM. Op dit moment zijn er nog geen afspraken met SnowWorld gemaakt, we gaan kijken wat er mogelijk is voor onze lessen. Als er bij SnowWorld geen oplossing wordt gevonden, gaan we kijken wat er mogelijk is op een andere locatie. Hierover later meer. Nu hebben we dus helaas nog geen concrete informatie over de lessen.

Reizen
Voor onze reizen in 2021 gelden voor nu nog dezelfde regels van het RIVM. Er kan van alles gebeuren tussen nu en een paar maanden. Er kan een tweede golf komen, of de besmettingen met het Coronavirus kunnen verder afnemen. We gaan voorlopig gewoon door met het organiseren van de reizen in januari en maart, zonder hierbij financiële risico’s te nemen. We zullen drie maanden voorafgaand aan de reis een knoop doorhakken of we de reis door kunnen laten gaan, met de kennis van dat moment. Houd onze nieuwsbrieven, website en social media hierover ook goed in de gaten!

RECENTE POSTS

Share This Post