WORD VRIEND VAN SKI-UNIEK!

Door jouw bijdrage maak je het mogelijk dat wij instructeurs kunnen opleiden. Dit doen wij door een (bij)scholingscursus aan te bieden voor ervaren en nieuwe instructeurs, die ten goede komt aan de service en veiligheid voor onze deelnemers. Veiligheid gaat natuurlijk boven alles.

Ook maak je het mogelijk dat de reis voor de deelnemers betaalbaar blijft.

Voor vijfentwintig euro per jaar, voor vijf jaar lang (gewoon eenmalig mag uiteraard ook) ben je Vriend van Ski-Uniek. Wij zijn natuurlijk ook blij met een andere bijdrage.

Als vriend van Ski-Uniek krijg je een ereplek op onze website. Wij vermelden daar graag wie onze stichting financieel een warm hart toedraagt.

Wij hopen je te mogen verwelkomen als Vriend van Ski-Uniek. Als dank ontvang je een mooie sleutelhanger.

 

AANMELDEN

Download eerst het machtigingsformulier. Dit kun je zelf invullen en weer inscannen. Vervolgens kun je hieronder het bestand uploaden of mailen naar info@ski-uniek.nl.

Doorlopende machtiging
Door ondertekening van dit formulier geef je toestemming aan Stichting Ski-Uniek om een doorlopende incasso-opdracht te sturen naar jouw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens donatie aan Stichting Ski-Uniek en jouw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Vrienden van Ski-Uniek.
Als je het niet eens bent met deze afschrijving, kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met de bank. Vraag de bank naar de voorwaarden.

Voeg het ingevulde machtigingsformulier toe:


Naam:

E-mailadres:

AGENDA

Para Snow Day 2019

mei 19, 09:30 - 17:00

NIEUWS