Wij organiseren skilessen voor elk niveau. Daarnaast organiseert Ski-Uniek clinics op aanvraag, bijvoorbeeld voor patiëntenverenigingen of revalidatiecentra.

INDOOR SKILESSEN

Ski-Uniek geeft van oktober tot en met februari skilessen van anderhalf uur op een indoor skibaan in Nederland. Je krijgt één op één begeleiding van onze instructeurs. Voorafgaand aan een eerste les bekijken we welk soort skimateriaal geschikt voor je is, dit kun je op de baan testen. Je bent vrij om te kiezen hoeveel lessen je neemt. Als je voor het eerst mee wilt op reis, is het wel aan te raden minstens 2 lessen te nemen. Afhankelijk van de beschikbaarheid zijn extra lessen in overleg mogelijk. De ervaring leert dat je dan goed genoeg mee kunt komen met de groepjes op reis.

Data skilessen 2023

De nieuwe data voor de skilessen in 2023 in SnowWorld Zoetermeer zijn bekend! Zet de volgende data dus snel in je agenda:

  • 7 oktober
  • 21 oktober
  • 4 november
  • 18 november
  • 2 december
  • 16 december

Voor alle data geldt: lesblok 1 is van 16.45u tot 18.30u, lesblok 2 is van 19.00u tot 20.45u. De prijs voor 1 lesblok is €42,50 . Dit is inclusief ski-huur en toegang tot de baan.

Om iedereen een kans te geven om een les te volgen kan je je voor maximaal twee lessen inschrijven. Het is wel mogelijk om nog twee lesblokken als extra optie op te geven. Voor die blokken kom je dan op de reservelijst te staan.

Klik hier om je in te schrijven voor de lessen!

CLINICS

Ski-Uniek organiseert regelmatig clinics voor sportclubs, mytylscholen en dergelijke. Wilt u een clinic organiseren, neem dan contact met ons op.

AGENDA

NIEUWS