INSCHRIJVINGEN MAANDAG 14 OKTOBER OPEN

Vanaf komende maandag 14 oktober om 12.00 uur kun je je inschrijven voor de lessen en reizen. Dit heeft even geduurd omdat wij bezig zijn geweest met een boekingsmodule bij onze website. Hier moet je een eigen account aanmaken en dan lessen en reizen boeken.

De boekingsmodule is nog niet helemaal af. Daardoor kun je alleen de lessen in november boeken, nog niet de lessen in januari en februari. Die volgen zo snel mogelijk.

In de module kom je gemakkelijk bij de lessen en reizen. Deze zijn opgedeeld in blokken voor deelnemers/gasten en voor instructeurs. Kijk dus goed waarvoor je je inschrijft! Je vindt de boekingsmodule vanaf zondag hier.

Nog niet definitief ingeschreven
De skischool gaat half november kijken naar alle inschrijvingen. Daarna hoor je pas definitief of je mee kunt met de reis waarvoor je je hebt opgegeven. In eerste instantie gaat de indeling op basis van wie zich het eerst heeft ingeschreven.

We hebben je ook al eerder verteld dat je voor de reis naar Zell am See minstens een jaar ski-ervaring moet hebben bij Ski-Uniek en minstens 2 jaar ervaring als instructeur, omdat ook wij het gebied eerst goed willen leren kennen. Ben je dus net begonnen met skiën, dan is Folgaria de beste optie voor jou.

Lukt het je niet een reis te boeken in de boekingsmodule? Mail dan naar info@ski-uniek.nl, dan kijken we of we kunnen helpen.

RECENTE POSTS

Share This Post