Geef je op voor de VeineDAGEN en Para Snow Day

In Jaarbeurs Utrecht zal tijdens de VeineDAGEN beurs (voorheen de Supportbeurs) het aangepast wintersport weer in het zonnetje gezet worden. Met een rollerbaan kunnen geïnteresseerde kennis maken met aangepast skiën en het zelf een keer ervaren.
De VeineDAGEN zullen plaats vinden op 11 april t/m 13 april van 9.30u t/m 16.30u.

Graag willen we als Ski-Uniek natuurlijk aanwezig zijn en daar is jouw hulp bij nodig! Ben jij beschikbaar op (een van) de bovengenoemde dagen en zou je graag willen helpen met het begeleiden van deelnemers op de rollerbaan of wil jij als ervaringsdeskundige geïnteresseerde informeren over aangepast wintersport? Laat van je horen! Geef je op via een mailtje naar info@aangepastwintersport.nl.

Maar de VeineDAGEN zijn niet het enige evenement waar we aangepast wintersport kunnen promoten. Ook de Para Snow Day in SnowWorld Zoetermeer komt er weer aan. Op 25 mei kan je kennis maken met onder andere zitskiën en zal er weer een talentscout plaatsvinden. Heb je interesse om mee te doen? Kijk voor meer informatie op de website.

Ook op deze dag zijn er weer vrijwilligers nodig en zijn alle handjes welkom! Geef je nu op via: Para Snow Day – Vrijwilligers.

RECENTE POSTS

Share This Post