ANNULERING REIS FOLGARIA

Zondagmiddag hebben we het nieuws verspreid dat de reis naar Folgaria door kon gaan.
Kort nadat we dit nieuws verspreidden, kwam het RIVM met een persconferentie waarin aangescherpt werd dat mensen die uit Noord Italië komen, zich nu moeten melden zodra ze 1 klacht hebben. Ook is de regio Trentino (waar Folgaria onder valt) door het RIVM aan het risicogebied toegevoegd.

Daarnaast is er op dit moment een forse stijging van patiënten met het Coronavirus in Italië. En we zien dat steeds meer bedrijven in Nederland bovenstaande aanvullende maatregelen overnemen en mensen die met klachten terugkomen uit onder andere de regio Trentino adviseren en/of verplichten thuis te blijven/werken. Hierdoor hebben wij een aantal afmeldingen binnen gekregen.

Dit alles heeft ertoe geleid dat wij als bestuur ons genoodzaakt zien om de reis te annuleren.

We beseffen dat dit enorme gevolgen heeft, maar wij willen als bestuur en reisleiding niet de verantwoordelijkheid nemen voor het geval er wel mensen ziek worden en de eventuele gevolgen die daaruit voortvloeien.

Hoe de financiële afwikkeling gaat worden, daar komen wij op een later moment op terug.
Wij realiseren ons dat dit voor veel mensen een teleurstellend besluit is, maar helaas hebben wij dit met pijn in ons hart moeten nemen.

Namens Bestuur en Reisleiding
Roy Feijen (bestuursvoorzitter Ski-Uniek)

RECENTE POSTS

Share This Post