De inschrijvingen zijn geopend!

Reizen

LET OP: Voor beide reizen geldt op dit moment dat ze bijna vol zitten en er weinig plek beschikbaar is. Er wordt per individuele aanmelding eerst door de reisleiding gekeken hoe hier invulling aangegeven kan worden, waarna er contact met je opgenomen zal worden. De aanmelding is dus nog niet definitief.

Hieronder vinden jullie de link voor de inschrijvingen van de reizen naar Folgaria en Zell am See. Voor de inschrijvingen is het handig dat je alvast je reisdocument (ID-kaart of paspoort) bij de hand houdt, net als een digitale pasfoto (alleen voor instructeurs en deelnemers). We vragen jullie namelijk om het documentnummer in te vullen van je reisdocument, deze moet de reisleiding doorgeven aan het hotel en de busmaatschappij. De ge-uploadde pasfoto gebruikt de reisleiding om speciale instructeurs- en mindervalidepassen te maken die meegaan op reis. Gasten die met deelnemers op reis gaan hoeven geen pasfoto te uploaden. Let ook goed op dat je, wanneer dit gevraagd wordt, duidelijk de namen van reizigers vermeldt die meegaan op reis.

De prijzen voor de reis naar Zell am Zee zijn:

  • Deelnemers: €1397 (inclusief pas en skihuur)
  • Gasten: €1302 (inclusief skipas, exclusief skihuur)
  • Instructeurs: €300

De prijzen voor de reis naar Folgaria zijn:

  • Deelnemers: €1100 (inclusief pas en skihuur)
  • Gasten: €985 (inclusief skipas, exclusief skihuur)
  • Instructeurs: €300

Klik hier om je aan te melden voor de reizen!

Lessen

Op 5 en 12 februari organiseren we weer skilessen in SnowWorld Zoetermeer. De lesblokken zijn van 17:00u tot 18:30u, en van 19:00u tot 20:30u. De prijs per skiles is €37,50.

Klik hier om je aan te melden voor de skilessen!

     

AGENDA

NIEUWS